Nieuws

 

 

Algemeen
A.S.F. Fischer BV neemt InterDynamics over
27-11-2017 00:00:00

A.S.F. Fischer BV neemt InterDynamics over

Diamantgereedschappen specialist InterDynamics uit Oosterhout is per 24 november overgenomen door A.S.F. Fischer BV. Met de overname door de importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen uit Lelystad is een volledige aandelenoverdracht gemoeid.

Zowel A.S.F. Fischer BV als InterDynamics opereren als specialist binnen de Nederlandse Bouwgroothandel en leveren vooraanstaande A-merken aan de professionele markt zoals de ijzerwarenvakhandel, bouwmaterialenhandel en de sanitair- en elektrotechnische groothandel. InterDynamics en A.S.F. Fischer BV leveren uitsluitend kwaliteitsmerken, beschikken over deskundig personeel en beschikken over een efficient logistiek apparaat.

Directeur Arnoud Booij van A.S.F. Fischer BV is blij met de overname die perfect past in de groeistrategie van de organisatie. "Wij willen graag ook in de toekomst een stevige, stabiele en toekomstgerichte partner voor onze klanten, leveranciers en medewerkers blijven. Met deze overname verbreden wij ons merken- en productenfolio. Door de overname profiteren klanten van beide partijen van de ynergievoordelen op zowel logistiek als commercieel gebied."

A.S.F. Fischer BV is onder andere bekend van de merken Woodies, Grabber, Fis-Profi, Fruilsider, Diager en Fisinox. InterDynamics voert zijn producten onder de merknamen InterDynamics, Perfectmate en Black Power Tegelbewerkingsproducten.