A.S.F. Fischer BV neemt REX over

M.i.v. 1 mei 2023 neemt A.S.F. Fischer BV het boren merk REX over van de Firma Hemmink uit Zwolle. Hiermee gaat het volledige merk inclusief bijbehorend assortiment over.

REX is voor de professional al meer dan 75 jaar de beste keuze op het gebied van boren, beitels en gatzagen van hoogwaardige kwaliteit.

Directeur Arnoud Booij van A.S.F. Fischer geeft aan dat de overname van het merk REX perfect past in de groeistrategie van de organisatie. ‘Wij willen graag in de toekomst een stevige, stabiele en toekomstgerichte partner voor onze relaties blijven. Met de overname van het merk REX versterken wij onze positie in de markt en verbreden wij ons merken- en productenportfolio. Door de overname profiteren klanten van beide partijen van de synergievoordelen op zowel logistiek als commercieel gebied’.

A.S.F. Fischer BV is opgericht in 1945 en bekend van onder andere de merken Woodies, Interdynamics, QlinQ, Steelies, Grabber, Fis-Profi en Perfectmate.

Het is de tweede overname in korte tijd voor A.S.F. Fischer BV. Afgelopen januari werd de Firma Herag uit Bolsward nog overgenomen. Deze overname is inmiddels afgerond.

De verwachting is dat begin mei alle logistieke en commerciële activiteiten van REX zullen zijn geïntegreerd binnen A.S.F. Fischer BV.