Nieuws

 

 

ABC Adamas
ABC ADAMAS App gelanceerd!
05-05-2017 00:00:00

Specialistische hulp binnen handbereik

 

Onlangs is de ABC ADAMAS App gelanceerd waarmee de ''man aan de muur'' online specialistische hulp kan inroepen voor het beoordelen van schade aan een gevel van een gebouw. Op eenvoudige wijze is het mogelijk om in een paar stappen een schadebeeld of een probleem vast te leggen. Nadat de vastgestelde gegevens zijn verstuurd worden deze door de medewerkers van ABC ADAMAS beoordeeld. Er wordt direct contact opgenomen met de klant om een mogelijke oplossing door te spreken. De meegestuurde foto's kunnen ook worden gebruikt om een hersteladvies op in te tekenen. Mocht blijken dat, voor een juiste inschatting van de situatie, een opname te plaatse noodzakelijk is dan zal dit in overleg met de klant worden afgestemd.

Daarnaast bevat de App meer handige zaken zoals de handleidingen van vele producten en de werkomschrijvingen met oplossingen voor veel voorkomende problemen. De App is onder ''abc adamas'' beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play store.

Voor al uw overige vragen kunt u ook contact opnemen met de afdeling verkoop van A.S.F. Fischer BV. Telefoon 0320-285544.

 

 

 

Download hier voor Apple

 
 

 

Download hier voor Android