Partner in fasteners

A.S.F. Fischer BV is een grootschalig importeur en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen gespecialiseerd op de professionele bouwsector.

Wij zijn
A.S.F. Fischer

Met ruim 75 jaar ervaring is A.S.F. Fischer BV tegenwoordig een gevestigde naam in de wereld van bevestigingsmaterialen.

Sterke merken

Door onze jarenlange ervaring en omdat we met een vooruitstrevendeblik naar de toekomst kijken, zijn we continue op zoek naar nieuwe producten en concepten.

Verkoop

Wij voeren een compleet assortiment bevestigingsmaterialen, waarbij het pakket, de service en de ondersteuning is afgestemd op de betreffende doelgroep.

Waar vind je ons

Je vindt onze producten en concepten in de professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, de ijzerwaren- vakhandel, de elektrotechnische groothandel, de c.v.- en sanitair groothandel en de grootschalige industrie.

Onze catalogus

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Amet sed sit sed tellus aenean volutpat. Risus est in eleifend vitae ullamcorper libero quis. Varius sit mauris mauris bibendum at quam sit sagittis. Risus mauris nisl sed platea eget sit. Sem orci sit tempus ultrices sem scelerisque.

De wereld van A.S.F. Fischer

Verbindend. Authentiek. Solide. Trouw. Met deze waarden en onze unieke producten, diensten en oplossingen bewijst A.S.F. Fischer dat innovatie, groei en ondernemerschap hand in hand kunnen gaan met een duurzamere en betere wereld.

MVO & duurzaamheid

Hoe wij bijdragen aan een betere wereld

Nieuws

Geen berichten gevonden.

Werken bij

Krijg een goed inzicht in A.S.F. Fischer met de verhalen van onze werknemers. Lees over hun functies, verantwoordelijkheden, uitdagingen en hoe zij onze informele werkcultuur ervaren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Vacactures

Stages

Medewerkers verhalen