InterDynamics

 

 

Fix-plus

Tegelzetters

Ook tegelzetters hebben het Fix-Plus systeem ontdekt.Voor tegelzetters word het aanbrengen van tegels steeds moeilijker. Tegel formaten zijn met de jaren groter en groter geworden. Er zijn tegenwoordig formaten van 120 x 120 cm op de markt. U kunt zich voorstellen dat dit behoorlijk wat vakmanschap vereist om deze formaten vlak en strak aan te brengen. Steeds meer tegelzetters gebruiken daarom het Fix Plus Levelling systeem, om deze klussen tot een vlak eindresultaat te brengen.

 

Wat is het

Het Fix Plus Levelling systeem bestaat uit drie delen. Een clip, een keg en een speciale tang. De clips zijn ontworpen voor tegels van een dikte van 3 tot 13mm. De keggen zijn van hoogwaardig materiaal en kunnen meerdere malen worden gebruikt. De speciale tang vereenvoudigd het fixeren van de keg in de clip en garandeert een vlak eindresultaat. De druk die wordt uitgeoefend kan worden gereguleerd door de stelknop. Het Fix Plus systeem is makkelijk te verwijderen na het plaatsen. Dit kan met een rubber hamer of met wat handig voetenwerk.

 

Perfect ontwerp

Het Fix-Plus levelling systeem is zo ontworpen dat iedereen er mee kan werken. U zult verbaasd staan over het gemak en het eindresultaat van uw tegelklus. Gebruik de kunststof tegeltang voor de kleine tegelklussen en de metalen tegeltang voor het grote werk.

 

Makkelijk te verwijderen

Het Fix Plus systeem is makkelijk te verwijderen na het plaatsen. Dit kan met een rubber hamer of met wat handig voetenwerk. Door het breek systeem onderaan de voet van de clip blijven er geen resten van de clip achter in de voeg. De keggen zijn van hoogwaardig materiaal, en zijn meerdere malen te gebruiken. Dit is ideaal bij de grotere tegelklussen. Na het uitharden van de tegellijm kunt u de clips en keggen verwijderen en de keggen hergebruiken voor de volgende fase van uw tegelwerk.

 

Nieuw in het assortiment: FIX PLUS
15-02-2016 00:00:00

Het Fix Plus Levelling systeem, ook wel tegel nivelleersysteem genoemd, voorkomt hoogte verschillen tussen vloer- en wandtegels. Het is de oplossing voor zakkende en niet gelijk liggende vloer- en wandtegels. Gebruik het Fix Plus Levelling syteem voor de perfect vlakke tegelvloer of tegelwand.

A.S.F. Fischer BV neemt merk QlinQ over uit boedel THR
18-02-2020 00:00:00

A.S.F. Fischer BV, de Lelystadse importeur en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen neemt het ijzerwarenmerk QlinQ over uit de boedel van THR.

Nieuwe Pefectmate Tegelboren film animatie
12-02-2020 00:00:00

2020: 75 jaar A.S.F. Fischer BV
02-01-2020 00:00:00

2020 is een bijzonder jaar voor A.S.F. Fischer BV. Precies 75 jaar geleden werd het bedrijf opgericht aan de Bloemgracht in Amsterdam. Zo'n bijzonder jubileum laten wij dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Gedurende het hele jaar zullen wij met speciale actie's ons jubileum samen met u vieren met als hoogtepunt een bijzonder evenement deze zomer. Wij houden u op de hoogte!