Over A.S.F. Fischer

A.S.F. Fischer BV is een grootschalig importeur en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen gespecialiseerd op de professionele bouwsector.

A.S.F. Fischer BV is de verbindende schakel!

Wij willen de verbindende schakel tussen de handel en de gebruiker zijn. Onze focus ligt op de bouwprofessional en wij willen in elk bouwproject aanwezig zijn. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop.

Uw partner in fasteners.

Wij zijn een modern familiebedrijf met een goede reputatie van meer dan 78 jaar. Onze bevestigingsmaterialen zitten in gebouwen die ook minstens zo lang staan. Dat zegt wat over onze kwaliteit, maar ook over de servicegerichtheid, onze manier van werken en hoe wij ons als organisatie ontwikkeld hebben. Want meer dan 78 jaar continue kwaliteit haal je niet zomaar!

Onze visie en missie.

Wij willen de verbindende schakel tussen de handel en de gebruiker zijn. Onze focus ligt op de bouwprofessional en wij willen in elke bouwproject aanwezig zijn. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop.

Vanuit die behoefte van de bouwprofessional willen wij een betrouwbare en flexibele partner zijn voor onze handelsklanten op het gebied van complete concepten hoogwaardige ijzerwaren. Wij stellen op deze manier de handel in staat veilige en duurzame ijzerwaren te leveren die bijdragen aan stabiele constructies en veilig bouwen voor mens en milieu.

Wilt u met ons kennismaken?

Wilt u met onze organsiatie nader kennis maken? In onderstaande topics en op deze website geven wij u een beeld van onze organisatie. U bent van harte welkom.

Inkoop

Al sinds de vroege jaren ’70 heeft A.S.F. Fischer BV ervaring met het importeren van bevestingsmaterialen uit diverse landen in het Verre Oosten. Hierdoor hebben wij langdurige en directe relaties met onze leveranciers.

Verkoop

Onze organisatie biedt meer dan alleen bevestigingsmaterialen. Van een breed en diep assortiment, tot een uitstekende kwaliteit en een hoge uitleveringsgraad, maken wij onze dienstverlening graag tot een partnerschap met u.

Producten & Diensten

Wij willen de verbindende schakel tussen de handel en de gebruiker zijn. Onze focus ligt op de bouwprofessional en wij willen in elk bouwproject aanwezig zijn. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop.

MVO & Duurzaamheid

A.S.F. Fischer BV gelooft in een wereld waarin we het samen doen.

Werken bij

Zoek jij een uitdagende baan bij een internationaal werkende organisatie waarbij je je kunt ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden hebt?

Historie

A.S.F. Fischer BV is in 1945 opgericht in Amsterdam. Begonnen als de ‘Amsterdamse Schroeven Fabriek’ Fischer zijn wij al meer dan 78 jaar de partner van onze klanten op het gebied van bevestigingsmaterialen en aanverwante producten.