Productinformatie

Scheuren in metselwerk zien er niet mooi uit en ze kunnen leiden tot ernstige problemen in de bouwconstructie. U kunt nu op een professionele manier scheurvorming repareren. ABC ADAMAS biedt een constructieve oplossing om scheurvorming tegen te gaan en het verband in de muur te herstellen.

 

 Muur Scheurherstel
 

 Constructief Herstel
 

 Steenreparatie

 


 

 Woodies Ultimate schroeven zijn dé schroeven voor de professionele  verwerker! Zij zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna  iedere houtsoort verwerkt te worden.

 

 Vlonderschroeven

 Tellerkopschroeven

 Scharnierschroeven

 Assortimentskoffer

 Verpakkingen

 Keurmerk

 Demonstratie

 


 

 Het nieuwe Grabber Superdrive Bandschroeven Systeem is een  volautomatisch schroef systeem speciaal gemaakt voor de verwerking  van schroeven op band.

 

 Superdrive informatie

 Folder PDF

 

 


 

 Grabber is ’s werelds grootste producent van gipsplaatschroeven en  specifiek op de binnenafbouw gerichte schroeven. Grabber garandeert  de uiteindelijke verwerker een zeer hoge en continue kwaliteit. De  kennis en ervaring van deze organisatie staat garant voor voortdurende  innovaties en product ontwikkelingen.

 

 Snelbouwschroeven

 

Construction Products

 

 

 


 

DIAGER is een van de grootste onafhankelijke borenproducenten van Europa. Sinds 55 jaar produceert het bedrijf in Frankrijk meer dan 20 miljoen boren per jaar, welke worden geëxporteerd naar meer dan 75 landen over de gehele wereld. Voor Nederland is A.S.F. FISCHER BV de exclusieve distributeur.

 

 Diager boren assortiment


 

Friulsider is opgericht in 1966 en producent van o.a. pluggen en slagpluggen. Friulsider investeert continu om te kunnen blijven voldoen aan de voortdurend veranderde eisen van de markt. Men beschikt over een eigen ontwikkelings- en researchlaboratorium voor het testen en ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten. Friulsider voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en is onder andere ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

 

 Friulsider informatie


 

Gebroeders Bodegraven (GB) richt zich op de bouw-industrie met een assortiment verbindingen van metaal en kunststof. Het programma bestaat uit: Bouwverankering, Spouwankers, Houtverbinders en Tuinbeslag. Dankzij de jarenlange ervaring levert GB voor elke denkbare toepassing een passende verbinding.

 

 GB informatie


 

Fisinox kleurkopschroeven zijn speciaal ontworpen voor de bevestiging van gevelplaten, boeiboorden en luifels op een houten onderconstructie. Voorbeelden hiervan zijn HPL gevelbekleding zoals; Trespa, Abet, Plastica, Ki-Kern, etc. Maar ook vezelcementgebonden gevelbekleding en steenwol/-vezel gevelbekleding.

 

 Fisinox informatie


 

Het FIS Profi assortiment is een eigen ontwikkeling van A.S.F. FISCHER BV. Dit assortiment is speciaal gericht op de afhaalconcepten bij de professionele handel. Het is een compleet pakket bouten, moeren, schroeven en draadnagels, waarbij de aantallen per verpakking gericht zijn op de kleinere professionele verwerker.

 

 Fis Profi informatie


 

Zandvoort Draadindustrie, opgericht in 1936, is de eerste fabriek van geharde stalen nagels in Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne onderneming, die kwaliteits nagels levert voor de professionele bouw. 

 

 HJZ informatie


 

FISI is één van de eigen merken van A.S.F. FISCHER BV. Het FISI assortiment bestaat uit een compleet programma voorverpakte bevestigingssets voor wastafels, c.v.’s en toiletpotten. Alle artikelen zijn als separate sets verpakt, welke op hun beurt weer verpakt zijn in handzame overdozen.

 

 FISI informatie


 

Al bijna 20 jaar is A.S.F. FISCHER BV de exclusieve importeur op de Nederlandse markt van Tox-Dübel, één van de toonaangevende producenten van pluggen in Duitsland.

 

 TOX informatie


 

TOGGLER Pluggen & Ankers staan garant voor een hooge kwaliteit pluggen en ankers op de markt. Zodat u gegarandeert snel en zeker tot een goede bevestiging komt in holle en massieve wanden.

 

 Toggler informatie


 

KEW Kunststofferzeugnisse GMBH is in 1953 opgericht in Withem, Duitsland. KEW is producent van een hoogwaardig assortiment pluggen en ankers voor de professionele industrie. Door eigen productontwikkeling is een breed assortiment ontstaan voor elke toepassing. KEW producten voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria en zijn voorzien van meerdere certificeringen.

 

 KEW informatie


 

Als toonaangevende importeur en conceptontwikkelaar heeft A.S.F. FISCHER BV uiteraard een aantal eigen productlijnen en concepten ontwikkeld. Deze worden op de markt gezet onder onze eigen merknaam FIS. Het spreekt voor zich dat A.S.F. FISCHER BV bij deze productlijnen en concepten garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit.

 

 FIS informatie