Verkoop

Meer dan alleen bevestigingsmaterialen.

Onze organisatie biedt meer dan alleen bevestigingsmaterialen. Van een breed en diep assortiment, tot een uitstekende kwaliteit en een hoge uitleveringsgraad maken wij onze dienstverlening graag tot een partnerschip met u.

Onze producten en diensten.

Wij leveren onze producten en concepten met name aan de professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, de ijzerwarenvakhandel, de elektrotechnische groothandel, de c.v.- en sanitair groothandel en de grootschalige industrie.

Wij voeren een compleet assortiment bevestigingsmaterialen en aanverwante producten, waarbij het pakket, de service en de ondersteuning is afgestemd op de betreffende doelgroep.

Onze producten vinden hun weg door heel Europa.

Onze sterke punten.

Onze doelstelling is u als klant van onze sterke punten te laten profiteren. Deze zijn:

  • Hoge uitleveringsgraad.
  • Breed en diep assortiment.
  • Vertegenwoordigingen van vooraanstaande A-merken.
  • Ontwikkeling van eigen merken en concepten.
  • Kennis van de markt.
  • Marktgerichte benadering.
  • Uitgekiend logistiek systeem
  • Concurrerende prijs-kwaliteitsverhoudingen.
  • Langdurige relatie met u als klant.
  • Kundige en klantgerichte medewerkers.

Deskundige binnen- en buitendienst.

De verkoopactiviteiten van A.S.F. Fischer BV worden ondersteund door een deskundige binnen- en buitendienstafdeling. Zij adviseren u graag omtrent de juiste samenstelling van uw assortiment en de toepassing van de producten. Desgewenst verzorgen zij de opleiding en voorlichting van uw personeel en assisteren zij bij inrichtingen en demonstraties.

Product- en conceptontwikkeling.

Onze jarenlange ervaring op de professionele markt heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal succesvolle merken, producten en concepten. Uiteraard vindt u deze producten en concepten in de catalogus op deze website en onder de button “webshop”.

Verkoopondersteuning.

Om uw verkoop te bevorderen hebben wij voor onze sterke merken verschillende promotionele uitingen ontworpen. Voor diverse assortimenten kunnen wij u foldermateriaal of monstersetjes ter beschikking stellen gericht op uw klant. Ook adverteren wij in een aantal vaktijdschriften en nemen wij deel aan beurzen om onze merken en producten te promoten.

Benieuwd naar wat

A.S.F. Fischer BV voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Ons team staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.