InterDynamics

 

 

Waarom ASF?

Inkoop

 

De producten, die wij leveren, importeren wij voor een groot deel rechtstreeks uit het Verre Oosten In deze landen hebben wij directe contacten met fabrikanten, maar ook met een aantal zorgvuldig geselecteerde locale agenten. Iedere week ontvangen wij in ons magazijn in Lelystad een aantal containers. Mede door deze grootschalige import kunnen wij onze klanten beleveren tegen zeer concurrerende prijzen.

 

 

Daarnaast hebben een aantal toonaangevende fabrikanten voor ons gekozen als (exclusieve) importeur of distributeur, zoals Grabber, Diager, Tox, Friulsider, Heco, GB en HJZ.

 

Verkoop

 

Wij leveren onze producten en concepten met name aan de professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, de ijzerwaren- vakhandel, de elektrotechnische groothandel, de c.v.- en sanitair groothandel en de grootschalige industrie. Wij voeren een compleet assortiment bevestigingsmaterialen, waarbij het pakket, de service en de ondersteuning is afgestemd op de betreffende doelgroep.

 

Onze producten vinden hun weg door heel Europa.

 

De verkoopactiviteiten van A.S.F. FISCHER BV worden ondersteund door een deskundige binnen- en buitendienstafdeling.  Zij adviseren u graag omtrent de juiste samenstelling van uw assortiment en de toepassing van de producten. Desgewenst verzorgen zij de opleiding en voorlichting van uw personeel en assisteren zij bij inrichtingen en demonstraties.
 

Onze jarenlange ervaring op de professionele markt heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal succesvolle producten en concepten. Uiteraard vindt u deze producten en concepten in de catalogus op deze website en onder de button "onze merken".

Om uw verkoop te bevorderen hebben wij voor onze sterke merken verschillende promotionele uitingen ontworpen. Voor diverse assortimenten kunnen wij u foldermateriaal of monstersetjes ter beschikking stellen gericht op uw klant. Ook adverteren wij in een aantal vaktijdschriften.

 

Onze doelstelling is u als klant van onze sterke punten te laten profiteren. Onze sterke punten zijn dan ook:

 

  • Hoge uitleveringsgraad.
  • Breed en diep assortiment.
  • Vertegenwoordigingen van vooraanstaande A-merken.
  • Ontwikkeling van eigen merken en concepten.
  • Kennis van de markt.
  • Markgerichte benadering.
  • Uitgekiend logistiek systeem
  • Concurrende prijs-kwaliteitsverhoudingen.
  • Langdurige relatie met u als klant.
  • Kundige en klantgerichte medewerkers.

 

De missie van A.S.F. FISCHER BV  is:

 

‘Onze klanten laten profiteren van onze sterke punten’

 

 

Viering 75-jarig jubileum
21-06-2022 00:00:00

 

Op 19 juni jl. hebben wij samen met u ons 75-jarig jubileum mogen vieren. Langs deze weg willen wij u nogmaals hartelijk bedanken voor uw komst. 

 

banner

Onze nieuwe catalogus is uit!
30-04-2022 00:00:00

          

De nieuwe Catalogus is uit!

Handig en overzichtelijk al onze programma's in 1 catalogus samen.

 

Onze nieuwe webshop is online!
02-01-2022 00:00:00

 

Druk op onderstaande afbeelding of op 'webshop' in bovenstaande header en vraag uw eigen account aan.