Werken bij

Werken bij A.S.F. Fischer BV

A.S.F. Fischer BV is een toonaangevende leverancier van bevestigingsmaterialen die al sinds 1945 bestaat. Onze eigen Academy voor innovatie en productontwikkeling stelt ons in staat om de beste producten te ontwikkelen en te leveren aan ons brede klantenbestand. De professionele bouwmaterialenhandel, de hout- en plaatmaterialenhandel, de ijzerwarenvakhandel, de elektrotechnische groothandel, de c.v.- en sanitair groothandel en de grootschalige industrie.

We zijn een platte organisatie waar we uitdagende banen bieden die je kunnen helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te laten groeien. Of je nu op zoek bent naar een baan in de verkoop, marketing, productie, logistiek of een andere afdeling, bij ons vind je een mooie functie waar je je talenten kunt ontplooien.

Bij ons zul je samenwerken met andere gepassioneerde professionals in de bevestigingsmaterialenbranche. Bovendien bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Als internationaal werkende groothandel bieden we je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn trots op onze cultuur van samenwerking en open communicatie en we zoeken voortdurend naar nieuwe collega’s die onze waarden en passie delen.

Als jij een professionele instelling hebt en de wil om succesvol te zijn, dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer bij ons en ontdek de mogelijkheden om te werken bij een internationaal opererende leverancier van bevestigingsmaterialen.

Vacactures

Stages

Medewerkers verhalen

De wereld van A.S.F. Fischer

Verbindend. Authentiek. Solide. Trouw. Met deze waarden en onze unieke producten, diensten en oplossingen bewijst A.S.F. Fischer dat innovatie, groei en ondernemerschap hand in hand kunnen gaan met een duurzamere en betere wereld.

MVO & Duurzaamheid

Hoe wij bijdragen aan een betere wereld

Product- en conceptontwikkeling

Ontwikkeling van eigen merken en complete concepten.