Stages

Op zoek naar een stageplek?

Dan is A.S.F. Fischer BV wellicht iets voor jou! Door het jaar heen hebben wij regelmatig plaats voor gemotiveerde stagiaires.

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een commerciële en technische omgeving? Dan is A.S.F. Fischer BV de juiste plek voor jou. Wij zijn leverancier van bevestigingsmaterialen en bieden een leerzame stage die je klaarstoomt voor jouw technische, administratieve of commerciële carrière.

Onze platte organisatie biedt jou de mogelijkheid om op een directe en persoonlijke manier samen te werken. Dit zorgt voor een stimulerende omgeving waarin je veel kunt leren. Daarnaast hebben wij onze eigen Academy waarin wij continu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten. Jij kunt deel uitmaken van dit proces en bijdragen aan de ontwikkeling of het vermarkten van nieuwe bevestigingsmaterialen.

Met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1945 hebben wij een schat aan ervaring en kennis opgebouwd in de bevestigingsindustrie. Dit betekent dat je kunt leren van experts in het veld en kunt profiteren van de kennis die wij hebben opgedaan in meer dan 75 jaar. Daarnaast hebben wij een internationale focus en importeren wij onze materialen vanuit het buitenland. Dit biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met de internationale aspecten die daarbij komen kijken en je horizon te verbreden.

Bij ons kun je een stage volgen die is afgestemd op jouw behoeften en interesses. Wij zullen je begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je een leerzame en plezierige stage bij ons hebt. Bovendien biedt een stage bij ons bedrijf je een mooie kans om jouw carrière een vliegende start te geven.

Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog voor een stage bij A.S.F. Fischer BV en wij kijken uit naar een leerzame samenwerking!

A.S.F. Fischer BV is een erkend leerbedrijf van het Kenniscentrum Handel en ECABO .

Laat je gegevens achter

Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@asf-fischer.nl t.a.v. de afdeling personeelszaken of bel voor meer informatie: +31 (0) 320-285544.

Vermeld duidelijk de naam van je opleiding en de beoogde stagedoelen.