De TU Boot gaat weer varen!

Ontdek de Toekomst van Duurzame Energie op de TU Boot 2023

Volgende week is het zover! A.S.F. Fischer is verheugd aan te kondigen dat wij aanwezig zullen zijn op de langverwachte TU Boot 2023 met ons merk InterDynamics. Van 12 oktober tot en met 22 november 2023 zal de TU Boot de wateren van Nederland doorkruisen en maar liefst 21 locaties aandoen. Het belooft een reis te worden die u niet wilt missen!

Wat is de TU Boot 2023?
De TU Boot is hét evenement waar de belangrijkste leveranciers voor installerend Nederland samenkomen. Het biedt een unieke kans om de nieuwste en meest innovatieve elektrische en werktuigbouwkundige oplossingen te aanschouwen. Het evenement staat dit jaar in het teken van “Samen de energietransitie versnellen.”

Een Duurzamere Toekomst Bouwen
Bij A.S.F. Fischer geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Een milieuvriendelijke energievoorziening is essentieel voor het creëren van een duurzamere en koolstofarme toekomst. Daarom zijn we enthousiast om deel uit te maken van dit initiatief en onze nieuwste oplossingen te presenteren.

Door onze krachten te bundelen en kennis, oplossingen en assortimenten te delen, dragen wij bij aan het versnellen van de energietransitie in Nederland. Samen kunnen we een positieve impact maken!

Waar en Wanneer?

Wilt u de TU Boot 2023 bezoeken en ontdekken wat de toekomst te bieden heeft? Bekijk hieronder het vaarschema:

Kijk welke locatie het dichtst bij uw verkoopkantoor in de buurt ligt en reserveer deze dag in uw agenda. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te bouwen aan een duurzamere toekomst!

Inschrijven

Wilt u  de TU Boot 2023 bezoeken? Schrijf u nu in voor een ligplaats bij u in de buurt. 

Volg ons voor updates
Blijf op de hoogte van al het nieuws en updates met betrekking tot de TU Boot 2023 door onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden. We kunnen niet wachten om u te ontmoeten en te inspireren met onze innovatieve oplossingen.

Tot ziens op de TU Boot 2023!