Een Nieuw Hoofdstuk: Uitbreiding bij A.S.F. Fischer BV

Terugkijkend op het jaar 2023, kunnen we met trots mededelen dat het nieuwe magazijn bij A.S.F. Fischer BV op 21 december werd opgeleverd. Deze tijd van het jaar is niet alleen een afsluiting van een periode, maar ook het begin van iets nieuws en veelbelovends.

Met een extra ruimte van ruim 2500 m2, duurzame voorzieningen zoals vloerverwarming en zonnepanelen, is ons magazijn nu niet alleen groter maar ook milieuvriendelijker. De geavanceerde systemen voor orderpicking en verzending helpen om efficiënter te werken, zodat we uw bestellingen nog sneller kunnen verwerken.

Hoewel het nog niet operationeel is, werd op 21 december de laatste hand gelegd aan het magazijn, en nu zien we de volgende fase van ontwikkeling. De stellingen worden gebouwd, en er wordt hard gewerkt aan de stroomvoorzieningen, essentieel voor een soepele werking van ons magazijn.

Terwijl we het nieuwe jaar verwelkomen, kijken we uit naar wat komen gaat. Het magazijn is niet alleen een plek voor opslag; het vertegenwoordigt een nieuwe fase van mogelijkheden en groei voor A.S.F. Fischer BV. We danken ons toegewijde team voor hun inzet en blijven streven naar een duurzame en succesvolle toekomst. Een frisse start, een nieuw hoofdstuk, en bovenal, een voorspoedig nieuw jaar!