Justin, de Baas van Morgen

Dit jaar verwelkomde A.S.F. Fischer een bijzondere gast in hun organisatie: Justin, een 16-jarige scholier van het Aeres College in Lelystad, die deelnam aan het “Baas van Morgen” project. Dit initiatief, dat tot doel heeft kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen en hen een kijkje achter de schermen te geven van het bedrijfsleven, bleek een onvergetelijke ervaring te zijn voor zowel Justin als het team van A.S.F. Fischer.

Het concept van “Baas van Morgen” is eenvoudig maar krachtig: jongeren uit sociaaleconomisch achtergestelde gebieden krijgen de kans om voor één dag de stoel van een CEO, directeur of politicus in te nemen. Ze worden opgehaald bij hun thuis of school, vaak met een bedrijfsauto, en mogen een dag lang de rol van een echte baas spelen. Dit omvat deelname aan vergaderingen, lunchen met de huidige “baas van vandaag,” en het uitvoeren van onderzoek naar een specifiek vraagstuk.

Voor Justin betekende deze dag veel meer dan alleen een kijkje achter de schermen. Het gaf hem een flinke dosis zelfvertrouwen, nieuwe energie en een breder perspectief op wat er allemaal mogelijk is in de wereld van het bedrijfsleven. Het opende zijn ogen voor de mogelijkheden die voor hem liggen en bracht hem in contact met een scala aan beroepen die hij eerder misschien niet had overwogen.

Een van de hoogtepunten van Justin’s dag bij A.S.F. Fischer was zijn betrokkenheid bij het bedenken van nieuwe oplossingen voor pallettrucks. Hij deelde zijn frisse perspectief en creatieve ideeën om pallets sneller en efficiënter te kunnen vervoeren. Dit soort samenwerking tussen jonge geesten en ervaren professionals kan verrassende en innovatieve resultaten opleveren.

Bij A.S.F. Fischer zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan Justin’s groei en ontwikkeling. Het “Baas van Morgen” project laat zien dat wanneer we jongeren de kans geven om te dromen en te leren, ze in staat zijn om geweldige dingen te bereiken. We kijken uit naar de volgende keer dat we een jonge geest zoals Justin mogen verwelkomen en samenwerken aan innovatieve oplossingen voor de toekomst.